ΜΕΝΟΥ
Your Cart

LG QP5 Soundbar

LG Éclair QP5W 3.1.2 320W - Λευκό

3.1.2 κανάλια και Dolby Atmos σε συμπαγή σχεδίαση
Ο ήχος 3.1.2 καναλιών και το Dolby Atmos προσαρμόζουν τον ήχο γύρω σας, για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου. Το νέο LG Eclair QP5W τα έχει όλα: δυνατό, καθηλωτικό ήχο και μικρές διαστάσεις.


Καθαρός και δυνατός ήχος με λιγότερες δονήσεις
Το μικρών διαστάσεων LG Eclair QP5W διαθέτει υπογούφερ δύο κατευθύνσεων που ελαχιστοποιεί τις δονήσεις σε οποιαδήποτε ένταση ήχου. Έτσι, έχετε καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας με λιγότερη παραμόρφωση, ώστε να απολαμβάνετε ταινίες και μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.


Βαθύ και καθαρό μπάσο με λιγότερες δονήσεις
Το δικατευθυντικό υπογούφερ του Eclair ελαχιστοποιεί τις δονήσεις. Έτσι, απολαμβάνετε το ίδιο δυνατό μπάσο όπως σε ένα soundbar πλήρους μεγέθους, αλλά με λιγότερες δονήσεις στο ηχείο.


Αναβαθμίστε το soundbar σας με τον επεξεργαστή AI της LG τηλεόρασής σας
Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής AI Alpha 9 (μοντέλο 2021) βοηθά το LG Soundbar να αποδίδει καλύτερο ήχο. Η Κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης επιτρέπει στο soundbar τη χρήση της υπολογιστικής ισχύος της τηλεόρασης, και το AI Sound Pro κάνει τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου. Μόνο ο συνδυασμός ενός LG Soundbar και μιας τηλεόρασης LG σάς παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεόρασης.


Δημιουργώντας καλύτερο ήχο μαζί
Από το 1977, η Meridian παρέχει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης που επαναπροσδιόρισαν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη μουσική και τις ταινίες τους. Ούσα πρωτοπόρα στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.


Αναβαθμισμένο AI Sound Pro με το LG Eclair
Η λειτουργία προσαρμοζόμενου ήχου χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο για την αναγνώριση φωνητικών, εφέ και συχνοτήτων και, στη συνέχεια, βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία σε κάθε σκηνή.


Σύνδεση ήχου χωρίς συμβιβασμούς
Το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) επιτρέπει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς ακόμα και ήχο HBR (υψηλός ρυθμός bit), όπως Dolby Atmos® και DTS: X® σε συμβατές τηλεοράσεις.


Περιεχόμενο 4K σε απόλυτο συγχρονισμό
Το LG Eclair QP5W αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση.
Χαρακτηριστικά
Ασύρματο SubwooferΝαι
Διαστάσεις (Subwoofer)289,56 x 337,82 x 185,42 mm
Διάστασεις (Κύριας Μονάδας)126 x 296 x 59,9mm
Κανάλια3.1.2
ΣυνδεσιμότηταBluetooth, HDMI, Optical, USB, HDMI (ARC)
ΤηλεχειριστήριοΝαι
ΧρώμαΛευκό
Ισχύς320 W
ΤύποςSoundbar
Εγγύηση
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας2 ΕΤΗ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Ετικέτες: LG , QP5 , Soundbar ,