ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Rowenta

Κατασκευαστής: Rowenta
Rowenta RO3125 Power XXL Ηλεκτρική ΣκούπαΓια XXL απόδοση καθαρισμού!Η ηλεκτρική σκούπα με σακούλα ROWENTA Power XXL Silence παρέχει XXL ισχύ απορρόφησης της σκόνης και έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση καθαρισμού. Η τεράστια χωρητικότητα 4,5 λίτρων αναβαθμίζει την εμπειρία καθαρισμο..
96,00€
Κατασκευαστής: Rowenta
Η ηλεκτρική σκούπα RO3985 EA της Rowenta, διαθέτει ειδική σακούλα με χωρητικότητα 3 λίτρων, στην οποία συσσωρεύεται η σκόνη και όταν γεμίσει πρέπει να αντικατασταθεί με καινούρια. Επιπλέον, διαθέτει ειδικά πέλματα για να απορροφά τις τριχές των κατοικιδίων και να καθαρίζει το παρκέ χωρίς να το χαράζ..
94,00€
Κατασκευαστής: Rowenta
Η ηλεκτρική σκούπα Power XXL RO3133EA της Rowenta, διαθέτει ειδική σακούλα με χωρητικότητα 4.5 λίτρων, στην οποία συσσωρεύεται η σκόνη και όταν γεμίσει πρέπει να αντικατασταθεί με καινούρια. Σε λείες επιφάνειες μπορείτε να ρυθμίζετε την ισχύ της σκούπας σε φουλ ένταση, ενώ σε χαλιά μπορείτε να τη χα..
115,00€
Κατασκευαστής: Rowenta
Σετ κουρευτικής μηχανής της εταιρίας Rowenta, κατάλληλο για πιο λεπτομερές κούρεμα σε μικρές περιοχές όπως τα αυτιά και τη μύτη. Λειτουργεί με μπαταρία.Τύπος: ΣετΤροφοδοσία Ρεύματος: ΜπαταρίαΠεριοχή Χρήσης: Αυτιά/Μύτη..
21,50€
Κατασκευαστής: Rowenta
Συμβατά Μοντέλα: Compact Power (RO39_ ) X-trem Power (RO68_) Silence Force Compact (RO63_ ) Silence Force (RO64_, RO73_, RO74_, RO77_ )..
9,80€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)