ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Aeg

Κατασκευαστής: Aeg
Καθολικό και έξυπνο αξεσουάρ για τον περιορισμό του θορύβου και των δονήσεων από το πλυντήριο και τα στεγνωτήρια σας. Οι εξαιρετικά επίπεδες επιφάνειες προστατεύουν τα δάπεδά σας από γρατζουνιές και διατηρούν τις συσκευές σταθερά τοποθετημένες. Το ουδέτερο χρώμα καθώς και η νέα, επίπεδη σχεδίαση τα ..
9,50€
Κατασκευαστής: Aeg
Το ευέλικτο Gourmet 6 Air Fryer επιτρέπει τηγάνισμα, ψήσιμο στο γκριλ, μαγείρεμα, ακόμα και φούρνισμα – με λίγο έως και καθόλου λάδι.ΤΗΓΑΝΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ.Το Gourmet 6 Air Fryer προσφέρει έναν πιο υγιεινό τρόπο για να υποκύψετε στα τηγανητά φαγητά. Με την κυκλοφορία πολύ θε..
169,00€
Κατασκευαστής: Aeg
DB6150 Σίδερο ατμού 2400 Watt με τριπλό σύστημα ασφαλείας.Ασφαλές: Οι 3 τρόποι αυτόματης απενεργοποίησης, κλείνουν το σίδερο μετά από 8 λεπτά όταν είναι σε όρθια θέση και μετά από 30 δευτερόλεπτα όταν είναι πάνω στο ρούχο. Μία ενδεικτική λυχνία θα σας ειδοποιήσει για το πότε το σίδερο θα κλείσιε και..
35,00€
Κατασκευαστής: Aeg
ΠροδιαγραφέςΠρογραμματιστής για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο χρόνο μαγειρέματοςΛειτουργία παιδικό κλείδωμαΑσφάλεια εστίας: Αυτόματη απενεργοποίησηOptiFix: σύστημα πολύ γρήγορης εγκατάστασης: OptiFix: εγκατάσταση με ένα βήμα χαρή στην απλή αυτοματοποιημένη διαδικασίαOptiFit Frame, inox XL πλαίσιο:..
350,00€
Κατασκευαστής: Aeg
60% περισσότερη ισχύ αναρρόφησηςΤο ανθεκτικό συνθετικό υλικό της s-bag® Classic Long Performance εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή αέρα και παρέχει στη ηλεκτρική σκούπα σας, σταθερή ισχύ αναρρόφησης καθώς γεμίζει η σακούλα σκόνης.Σχεδιασμός 3 επιπέδωνΔιαφορετικά υλικά για την επίτευξη της βέλτιστης ισορρο..
9,80€
Κατασκευαστής: Aeg
Ψήστε πολλά φαγητά ταυτόχρονα με τέλειο αποτέλεσμα Η πρόσθετη κυκλική αντίσταση του φούρνου μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα και έχουν εξαιρετική γεύση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως τρία ταψιά. Όλες οι μερίδες είναι σίγουρα εξίσου τέλειες.Φυσικός καθαρισμός με ατμό ..
490,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)