ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Εντοιχιζόμενες Οικ. Συσκευές

Κατασκευαστής: Aeg
ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΗ επιφάνεια των εστιών είναι απολύτως επίπεδη και ανθεκτική στις γρατζουνιές. Και επειδή η περιοχή γύρω από το σκεύος παραμένει κρύα, οτιδήποτε χυθεί δεν θερμαίνεται και δεν κολλά στην επιφάνεια. Απλώς σκουπίστε το για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές.ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛ..
220,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG IKB32300CBΕύκολος καθαρισμόςΗ επιφάνεια των εστιών είναι απολύτως επίπεδη και ανθεκτική στις γρατζουνιές. Και επειδή η περιοχή γύρω από το σκεύος παραμένει κρύα, οτιδήποτε χυθεί δεν θερμαίνεται και δεν κολλά στην επιφάνεια. Απλώς σκουπίστε το για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές.Παίξτε το μ..
339,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG IKB64413IB Ηλεκτρική εστίαΑυτόνομη επαγωγική εστία 60 cmΗ επαγωγή σας βοηθά να κατακτήσετε οποιαδήποτε μαγειρική τεχνική γρηγορότερα. Θερμαίνει ταχύτερα από τους άλλους τύπους εστιών. Μπορεί να βράσει ακόμη και νερό σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα αμέσως..
559,00€
Κατασκευαστής: Zanussi
Zanussi ZOB22701XU Εντοιχιζόμενος ΦούρνοςΜαγείρεψε και ψήσε τέλεια και  με ευκολία οποιοδήποτε φαγητό έχει το μενού σου, σ αυτόν τον φούρνο multifunction.Με μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων όπως πάνω/κάτω αντιστάσεις, γκριλ και θερμός αέρας μπορείς εύκολα να μαγειρέψεις οτιδήποτε έχει το μενο..
259,00€
Κατασκευαστής: Zanussi
Zanussi ZOB25602XU Εντοιχιζόμενος ΦούρνοςΦούρνος multifunctionΜαγείρεψε και ψήσε τέλεια και με ευκολία οποιοδήποτε φαγητό έχει το μενού. Με μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων όπως πάνω/κάτω αντιστάσεις, γκριλ και θερμός αέρας μπορείς εύκολα να μαγειρέψεις ότι φαγητό θέλεις.Ηλεκτρονικό ρολόι-προγραμματιστ..
299,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool GOR 625/NB Αυτόνομη Εστία ΓκαζιούΑυτόνομη Κεραμική Βάση Εστιών 60 εκ με 4 καυστήρες αερίου1 καυστήρας διπλής κορώνας με διάμετρο 9cm & ισχύ 3500W2 ημιταχείας με διάμετρο 7,5cm & ισχύ 1650W1 βοηθητικός με διάμετρο 5cm & ισχύ 1000WΠλέγματα από χυτοσίδηρο για σταθερότητα και ευελι..
270,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool W11I OP1 4S2 H Εντοιχιζόμενος Φούρνος Ανω Πάγκου Φούρνος άνω πάγκου με χωρητικότητα 73 lt και καινοτόμα τεχνολογία 6th Sense που ρυθμίζει αυτόματα τον βέλτιστο τρόπο ψησίματος, τον χρόνο και τη θερμοκρασία για να μαγειρεύεις πάντα τέλεια καθώς μπορείς μέσω της εφαρμογής να επιλέξεις τ..
1.080,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool Εντοιχιζόμενος Φούρνος Ανω Πάγκου ΑΚΖ9 6220 ΙΧ InoxΧάρη στον τεχνολογία 6ης Αίσθησης μπορείτε να ρυθμίσετε το φούρνο σας σε τρία απλά βήματα με την μοναδική λειτουργία <<περιστροφής και επιβεβαίωσης >> του κουμπιού. Επιλέξτε μία από τις 6 προεπιλεγμένες συνταγές και ο φούρνος σ..
370,00€
Κατασκευαστής: Indesit
INDESIT IFWS 3841 JH IXΕντοιχιζόμενος ηλεκτρικός φούρνος με υδρολυτικό σύστημα καθαρισμούΟ πολυεπίπεδος εντοιχιζόμενος φούρνος της Indesit σας επιτρέπει να μαγειρέψετε ταυτόχρονα διαφορετικά γεύματα, χωρίς να αναμειγνύονται οι μυρωδιές μεταξύ τους. Η εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα του 71 λίτρων σας ..
310,00€
Κατασκευαστής: Teka
Teka HSB 645 E Εντοιχιζόμενος Φούρνος Ανω Πάγκου Σύστημα καθαρισμού Hydroclean PRO®Xωρητικότητα (ωφέλιμη): 70 λίτρα9 προγράμματα ψησίματος (θερμός αέρας)Οθόνη LED με χειριστήριο αφής (λευκά ψηφία)Διακόπτες χειρισμού περιστρεφόμενοιGrill διπλής επιφάνειαςΠόρτα φούρνου με διπλό κρύσταλλο (το εσωτ..
519,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Φούρνος εντοιχιζόμενος Whirlpool W11I OM1 4MS2 H χωρητικότητας 73lt, με αισθητήρα θερμοκρασίας και τεχνολογία 6ης αίσθησης για βέλτιστο ψήσιμο.Ενεργειακή κατηγορία A+Με την ενεργειακή βαθμολογία A +, αυτή η συσκευή της Whirlpool θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τόσο την ιδανική απόδοση όσο και την εξα..
949,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Εντοιχιζόμενος φούρνος Whirlpool W9 OP2 4S2 H με χωρητικότητα 73 lt, τεχνολογία 6th Sense και λειτουργία Cook 4. Ενεργειακή κατηγορία A+Με την ενεργειακή βαθμολογία A +, αυτή η συσκευή της Whirlpool θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τόσο την ιδανική απόδοση όσο και την εξαιρετική κατανάλωση ενέργε..
830,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 105 (9 Σελ.)