ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πλυντήρια Πιάτων

Κατασκευαστής: Aeg
AEG FSE62417PΕντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 45 cm ΛευκόΑκόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν αποτελεσματικό καθαρισμό, από γωνία σε γωνία, με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού, για βαθύ καθαρισμό. Με έως και τρεις φορές καλύτερη..
659,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FSE72537PΣχεδιασμόςΤο Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων της AEG FSE72537P, σχεδιάστηκε να προσφέρει απλό σχεδιασμό, εργονομία, σε συνδυασμό με άριστες επιδόσεις και οικονομία, σε ένα λιτό, απέριττο και προσιτό σύνολο.Μέσω των προγραμμάτων μπορείτε να κάνετε την ζωή σας πιό εύκολη, ενώ έχει και αντι..
629,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FSK53627PΕντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 cm ΛευκόΑκόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν αποτελεσματικό καθαρισμό, από γωνία σε γωνία, με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού. Για βαθύ καθαρισμό. Με έως και τρεις φορές καλύτερη..
799,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FSE74718PΡυθμιζόμενος Χώρος Και Εύκολο Καθάρισμα Με Το MaxiFlexΤο συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία πολλών μεγεθών, είτε μεγάλα είτε με διάφορα σχήματα. Με τα εύκαμπτα διαχωριστικά και το μεγιστοποιημένο βάθος, το κάθε φορτίο είναι ρυθμιζόμενο. Ου..
835,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FSE83838P Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60cmΤο ComfortLift® φέρνει την επανάσταση στα πλυντήρια πιάτων με το πρώτο στον κόσμο καλάθι που ανυψώνεται για να το γεμίσετε. Αυτός ο προηγμένος μηχανισμός ανυψώνει το καλάθι σε ένα άνετο ύψος. Για εύκολο γέμισμα και άδειασμα. Ανεβάζουμε τα πλυντήρια πι..
1.150,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FFB62407ZMΕλεύθερο πλυντήριο πιάτων 45 cm InoxΑκόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν αποτελεσματικό καθαρισμό, από γωνία σε γωνία, με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού, για βαθύ καθαρισμό. Με έως και τρεις φορές καλύτερη κάλυ..
569,00€
Κατασκευαστής: Aeg
AEG FFB73517ZMΡυθμιζόμενος Χώρος Και Εύκολο Καθάρισμα Με Το MaxiFlexΤο συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία πολλών μεγεθών, είτε μεγάλα είτε με διάφορα σχήματα. Με τα εύκαμπτα διαχωριστικά και το μεγιστοποιημένο βάθος, το κάθε φορτίο είναι ρυθμιζόμενο. Ο..
660,00€
Κατασκευαστής: Aeg
Χαρακτηριστικά / ΠεριγραφήΜικρό διαμέρισμα, μεγάλο πάρτι; Με το επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων της AEG δεν χρειάζεται να πλένετε κατά τη διάρκεια του γεύματος. Το πρόγραμμα πάρτι, διάρκειας 20 λεπτών, καθαρίζει για εσάς. Έτσι, μπορείτε να έχετε πάντα τάξη στην κουζίνα σας.Χαρακτηριστικά:Τύπος Εγκατάστ..
399,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool WBO 3O33 PL X Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60 cmPOWERCLEAN PROΜέσω της λειτουργίας των πανίσχυρων πιδάκων νερού στο πίσω μέρος του μηχανήματος, παρέχονται ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού ακόμα και με τους πιο σκληρούς λεκέδες.Οι έξυπνοι αισθητήρες εντοπίζουν το επίπεδο λεκέδων και προσαρ..
579,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh) 212 Ετήσια κατανάλωση νερού (lt) 2.520 Τεχνολογία 6ης αίσθησης : Τεχνολογία Power clean: ισχυροί πίσω εκτοξευτήρες νερού απομακρύνουν και την πιο σκληρή βρωμιά από μεγάλα σκεύη χωρίς πρόπλυση, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα, εξοικονόμηση χρόνου και ..
509,00€
Κατασκευαστής: Indesit
Χωρητικότητα και ΚατανάλωσηΕτήσια Κατανάλωση Νερού: 3220 λίτραΕτήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 338 kWhΠρογράμματα και ειδικές λειτουργίες6 προγράμματα πλύσηςΘερμοκρασίες πλύσης από 40°-70°Εξοπλισμός καλαθιούΚαλάθια με αναδιπλούμενα στοιχειά πιατοθήκης στο κάτω καλάθιΡυθμιζόμενο Άνω καλάθιΡάφι για φλιτζά..
339,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Ελεύθερο πλυντήριο πιάτων 60 cm με συνολική χωρητικότητα για 14 σερβίτσια και επαναστατική τεχνολογία 6ης αίσθησης που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τον χρόνο ανάλογα με το επίπεδο λερώματος. Το σύστημα στεγνώματος NaturalDry ανοίγει αυτόματα την πόρτα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος για καλ..
579,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 51 (5 Σελ.)