ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πλυντήρια Πιάτων

Κατασκευαστής: Candy
CANDY CDI1L38/T Πλυντήριο Πιάτων Εντοιχιζόμενο Α+Χωρητικότητα 13 σετ, με απόδοση Α+ Το πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων της Candy CDI 1L38/Τ, προσφέρει υψηλές επιδόσεις συνδυασμένες με άριστη οικονομία σε ενέργεια και νερό.Με χωρητικότητα 13 σετ, δέχεται τα περισσότερα σκεύη από ένα τραπέζ..
349,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool WBO 3O33 PL X Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60 cmPOWERCLEAN PROΜέσω της λειτουργίας των πανίσχυρων πιδάκων νερού στο πίσω μέρος του μηχανήματος, παρέχονται ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού ακόμα και με τους πιο σκληρούς λεκέδες.Οι έξυπνοι αισθητήρες εντοπίζουν το επίπεδο λεκέδων και προσαρ..
589,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh) 212 Ετήσια κατανάλωση νερού (lt) 2.520 Τεχνολογία 6ης αίσθησης : Τεχνολογία Power clean: ισχυροί πίσω εκτοξευτήρες νερού απομακρύνουν και την πιο σκληρή βρωμιά από μεγάλα σκεύη χωρίς πρόπλυση, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα, εξοικονόμηση χρόνου και ..
509,00€
Κατασκευαστής: Indesit
Χωρητικότητα και ΚατανάλωσηΕτήσια Κατανάλωση Νερού: 3220 λίτραΕτήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 338 kWhΠρογράμματα και ειδικές λειτουργίες6 προγράμματα πλύσηςΘερμοκρασίες πλύσης από 40°-70°Εξοπλισμός καλαθιούΚαλάθια με αναδιπλούμενα στοιχειά πιατοθήκης στο κάτω καλάθιΡυθμιζόμενο Άνω καλάθιΡάφι για φλιτζά..
379,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Ελεύθερο πλυντήριο πιάτων 60 cm με συνολική χωρητικότητα για 14 σερβίτσια και επαναστατική τεχνολογία 6ης αίσθησης που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τον χρόνο ανάλογα με το επίπεδο λερώματος. Το σύστημα στεγνώματος NaturalDry ανοίγει αυτόματα την πόρτα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος για καλ..
569,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
POWERCLEAN PROΜέσω της λειτουργίας των πανίσχυρων πιδάκων νερού στο πίσω μέρος του μηχανήματος, παρέχονται ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού ακόμα και με τους πιο σκληρούς λεκέδες.Οι έξυπνοι αισθητήρες εντοπίζουν το επίπεδο λεκέδων και προσαρμόζουν ανάλογα την πίεση του νερού.ΧωρητικότηταΌγκος πιάτων ..
509,00€
Κατασκευαστής: Whirlpool
Whirlpool WIC 3C33 PFE Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60 cmΠλήρως Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ, Ενεργειακή κλάση OEL: Α+++ NEL: DΣυνολική χωρητικότητα (σερβίτσια) 14NaturalDry: σύστημα στεγνώματος το οποίο ανοίγει αυτόματα την πόρτα κατά τη διάρκεια της φάσης στεγνώματος προκειμένου να ..
489,00€
Κατασκευαστής: Indesit
Indesit DIO 3C24 AC E Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60cmΠλήρως Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ, Ενεργειακή κλάση OEL: Α++ NEL: EΑυτόματο άνοιγμα πόρτας κατά τη διαρκεια του στεγνώματος.Συνολική χωρητικότητα (σερβίτσια) 14Αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας & χρόνου ανάλογα με το επίπεδο βρωμιάςΔ..
439,00€
Κατασκευαστής: Candy
Candy H CF 3C7LFX Μέγιστη χωρητικότητα 13 σετ και επιδόσεις στην φροντίδα πιάτων με απόδοση Α+++ και στεγνώνει 6 σερβίτσια σε μόλις 39’. Τα 5 προγράμματα και οι διαφορετικές θερμοκρασίες προσφέρουν επιλογή μεταξύ ισχυρής πλύσης για πολύ λερωμένα σκεύη ή οικονομικών και γρήγορων κύκλων.Με τη λει..
399,00€
Κατασκευαστής: Candy
Candy HCF3C7LFWΜέγιστη χωρητικότητα 13 σετ και επιδόσεις στην φροντίδα πιάτων με απόδοση Α+++ και στεγνώνει 6 σερβίτσια σε μόλις 39’. Τα 5 προγράμματα και οι διαφορετικές θερμοκρασίες προσφέρουν επιλογή μεταξύ ισχυρής πλύσης για πολύ λερωμένα σκεύη ή οικονομικών και γρήγορων κύκλων.Με τη λειτουργία ..
379,00€
Κατασκευαστής: Lg
LG DF325FPS Πλυντήριο Πιάτων:TrueSteamΑστραφτερά πιάτα, λιγότερες κηλίδες από το νερόΟ ατμός TrueSteam που δημιουργείται από ζεστό νερό απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και κάνει τα πιάτα αστραφτερά. Τα σωματίδια ατμού βοηθάνε επίσης στη μείωση των κηλίδων από το νερό.Δυνατός καθαρισμόςΤα ..
699,00€
Κατασκευαστής: Samsung
Samsung DW60M6050FS Πλυντήριο Πιάτων A++Απλά και εύκολα έλεγξε την κατάσταση της συσκευήςΑπόλαυσε έναν απλό και εύκολο τρόπο για να καθαρίζεις τα πιάτα σου με μια μεγάλη οθόνη LED που είναι εύκολη στην ανάγνωση. Μπορείς να ελέγξεις γρήγορα την κατάσταση, τις ρυθμίσεις, τον χρόνο που απομένει και την..
649,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)