ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"

Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
Samsung QE75LST7TCUXXH The Terrace QLED 4K Smart TV 75"
6.499,00€
  • Απόθεμα: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
  • Κωδικός: 02.01.QE75LST7TCUXXH
SAMSUNG QE75LST7TCUXXH 75'' The Terrace QLED 4K Smart Outdoor TV Τηλεόραση

Η Samsung QLED εμπειρία θέασης, τώρα και σε εξωτερικούς χώρους
QLED 4K τηλεόραση εξωτερικού χώρου

Εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα
Όταν πρόκειται για ποιότητα εικόνας τηλεόρασης, η Samsung προσφέρει επιλογές πολύ υψηλού επιπέδου. Με QLED 4Κ και φωτεινότητα έως και 2.000 nits, μπορείτε τώρα να απολαύσετε υψηλή ποιότητα εικόνας σε υπαίθριους σκιερούς χώρους.

* Τα επίπεδα φωτεινότητας βασίζονται σε πρότυπα εσωτερικών δοκιμών και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το περιβάλλον προβολής ή ειδικές συνθήκες.

Πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τηλεόραση
Smart TV
Η The Terrace είναι ένας εύκολος, έξυπνος τρόπος για να απολαμβάνετε ό,τι αγαπάτε να παρακολουθείτε. Eλέγξτε την τηλεόρασή σας με τη φωνή σας και αφεθείτε σε έναν κόσμο Smart περιεχομένου.

* Οι Smart services και το Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη (GUI) ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο, την περιοχή, τη γλώσσα, τις κινητές συσκευές ή το προϊόν τηλεόρασης.* Απαιτείται Samsung Account για τη ρύθμιση της τηλεόρασης.* Η πραγματική εμπειρία χρήστη ενδέχεται να διαφέρει.* Ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παρέχονται από συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ή να υπάρχει περιορισμός ως προς τη χρήση.* Η υποστήριξη της λειτουργίας Turn-on TV ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο.

Τηλεόραση που φτιάχτηκε για εξωτερικό χώρο
Ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες (IP55 Rated)
Η The Terrace είναι η λύση σας για την υπαίθρια ψυχαγωγία. Η ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες την προστατεύει από διάφορα καιρικά φαινόμενα, όπως η υγρασία, η σκόνη (κατά τα πρότυπα IP55) και η θερμότητα (έως 50 ℃).

* Προστασία από νερό και σκόνη βάσει του προτύπου IP55 (Διαβάθμιση Διεθνούς Προστασίας) και λειτουργεί ομαλά σε θερμοκρασίες μεταξύ -31 έως 50 ℃. * IP55 (Διαβάθμιση Προστασίας από Εισχώρηση): Βαθµοί προστασίας παρεχόµενης από περιβλήµατα (IEC 60529). Θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στις εξής συνθήκες: • Νερό που εκτινάσσεται στο περίβλημα από προέλευση που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 6,3 mm από οποιαδήποτε κατεύθυνση ή βύθιση σε νερό. • Νερό που εκτινάσσεται με πίεση μεγαλύτερη από 30 KPa (4,4 PSI) με όγκο νερού μεγαλύτερο από 12,5 λίτρα/λεπτό για περισσότερα από 3 λεπτά και ακραίες καιρικές συνθήκες. Για να δείτε τηλεόραση σε χαμηλή θερμοκρασία, κάτω από 10 °C (50 °F), χρησιμοποιήστε τη Λειτουργία εξωτερικού χώρου (ή τη Λειτουργία κρύου καιρού) για ομαλή έναρξη. Σε θερμοκρασία υψηλότερη από 45 °C (113 °F), η φωτεινότητα ενδέχεται να μειωθεί για την προστασία του προϊόντος. Η επιλογή αυτή λειτουργεί ανεξάρτητα από το αν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία εξωτερικού χώρου (ή η Λειτουργία κρύου καιρού). Όταν η θερμοκρασία κυμαίνεται από –20 °C έως –31 °C (–4°F έως –24°F), είναι υποχρεωτικό να φυλάσσετε την τηλεόραση σε εσωτερικό χώρο στην πλήρη συσκευασία της ή να την συνδέσετε στο ρεύμα και να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία εξωτερικού χώρου (ή τη Λειτουργία κρύου καιρού). 

Απολαύστε μια QLED 4K εμπειρία
QLED 4K MR240
Η The Terrace παράγει Όγκο χρώματος 100% που προσφέρει πλούσια και ακριβή QLED ποιότητα εικόνας σε ανάλυση 4K σε κάθε σκηνή, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Ένας εντυπωσιακός, υψηλός ρυθμός ανανέωσης εικόνας, μειώνει τη θολή εικόνα μεταξύ των γρήγορων σκηνών για μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία προβολής όταν παίζετε ή παρακολουθείτε αθλήματα, ταινίες και όχι μόνο.

Όγκος χρώματος 100% έχει μετρηθεί στο Movie Mode και χρωματικό πρότυπο ψηφιακού σινεμά DCI-P3, έχουν πιστοποίηση από τη VDE. * Το Motion Rate Index λαμβάνει υπόψη και τους τρεις παράγοντες που συμβάλλουν στην τεχνολογία κίνησης: ρυθμός ανανέωσης πάνελ, ταχύτητα επεξεργαστή εικόνας και τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού.

Καθαρή εικόνα, μικρή αντανάκλαση
Anti-Reflection
Η The Terrace διαθέτει τεχνολογία κατά των αντανακλάσεων στην οθόνη. Μειώνει σε μεγάλο βαθμό την αντανάκλαση και το θάμπωμα στην οθόνη, ενώ παράλληλα ενισχύει τα επίπεδα αντίθεσης εικόνας. Οι ηλιόλουστες ημέρες είναι πλέον ιδανικές για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε εξωτερικούς χώρους.

* Δραματοποίηση. * Η The Terrace έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση και χρήση σε εξωτερικά σκιασμένα περιβάλλοντα. Η τηλεόραση μπορεί να εκτίθεται σε φως περιβάλλοντος με μη άμεσο ηλιακό φως, και σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως.

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες στην εικόνα
Direct Full Array 16x
Ο ελεγχόμενος με ακρίβεια οπίσθιος φωτισμός προσαρμόζεται έξυπνα για να παρέχει πλούσιο μαύρο προσφέροντας εικόνες με ευκρίνεια και εντυπωσιακή αντίθεση.

* Το Direct Full Array Numerical Index βασίζεται σε τεχνολογίες οπίσθιου φωτισμού, μείωσης των αντανακλάσεων και ενίσχυσης της αντίθεσης. 

Αναβαθμίστε το περιεχόμενο σε 4Κ
4K AI Upscaling
Το 4K AI Upscaling χρησιμοποιεί τον ισχυρό Quantum Processor της Samsung, αναλύοντας αυτόματα την πηγή εισόδου για να μειώσει τον θόρυβο της εικόνας, να αποκαταστήσει τις λεπτομέρειες και να προσδιορίσει τις άκρες γύρω από τα αντικείμενα και το κείμενο. Τώρα μπορείτε να έχετε εικόνες ανάλυσης έως 4Κ, ανάλογα την πηγή.

* Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής.

Το περιβάλλον αλλάζει, η εικόνα παραμένει εντυπωσιακή
Adaptive Picture
Η εικόνα προσαρμόζεται ενεργά στο περιβάλλον προσαρμόζοντας αυτόματα τη φωτεινότητα. Απολαύστε εντυπωσιακή εικόνα, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή το περιεχόμενο που παρακολουθείτε.

Εντυπωσιακή HDR εικόνα
HDR 32x
Το Quantum HDR 32x θέτει νέα πρότυπα για εκπληκτική λεπτομέρεια και φωτεινότητα. Απολαύστε πλούσιο, ακριβές χρώμα και βαθιά αντίθεση με ευκρινείς λεπτομέρειες. Το Dynamic Tone Mapping του HDR10+ τροποποιεί το χρώμα και την αντίθεση ανά σκηνή, επιτρέποντάς σας να αντιληφθείτε ακόμα και τις λεπτές αποχρώσεις.

Απλά αγγίξτε για κατοπτρισμό

Tap View
Ο κατοπτρισμός ταινιών ή μουσικής από το smartphone σας στην τηλεόραση είναι τόσο απλός όσο ένα άγγιγμα. Όταν ακουμπήσετε την τηλεόραση με το smartphone σας, η TV ανιχνεύει το άγγιγμα και κατοπτρίζει αυτόματα. Έτσι, είναι γρήγορο και εύκολο να μεταβείτε στην TV και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

*Μόνο συμβατές συσκευές. *Όταν χρησιμοποιείτε NFC στην τηλεόραση, το Bluetooth στο κινητό σας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. *Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο όταν η τηλεόραση και το κινητό είναι ενεργοποιημένο. *Βεβαιωθείτε ότι ακουμπάτε το smartphone μακριά από την οθόνη της τηλεόρασης και τις γωνίες του πλαισίου. Μπορεί να γδαρθεί ή να σπάσει η οθόνη της τηλεόρασης ή της κινητής συσκευής. *Προτείνεται η χρήση της κινητής συσκευής σας με το κάλυμμα και με ελαφρύ άγγιγμα σε οποιοδήποτε εξωτερικό άκρο της τηλεόρασης. 

Δείτε πολλά περιεχόμενα ταυτόχρονα
Multi View
Η λειτουργία Multi View χωρίζει την οθόνη της τηλεόρασής σας στα δύο, τοποθετώντας το περιεχόμενο που βλέπετε στη μία πλευρά και κατοπτρίζοντας την οθόνη του κινητού σας στην άλλη πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πια να απομακρύνετε το βλέμμα σας από την οθόνη της τηλεόρασης για να δείτε το τηλέφωνό σας.

*Η διαθέσιμη τεχνολογία, λειτουργίες, GUI (Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη) και έξυπνες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο υπηρεσιών, το περιβάλλον δικτύου, τις κινητές συσκευές ή το μοντέλο τηλεόρασης και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. *Η πραγματική εμπειρία χρήστη ενδέχεται να διαφέρει. *Υποστηρίζει Android OS και smartphone βάσει iOS. Ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης για στοιχεία σχετικά με συμβατές κινητές συσκευές.

Κατοπτρισμός οθόνης, με τον δικό σας τρόπο
Mobile Mirroring
AirPlay 2
Με το ενσωματωμένο AirPlay 2 μπορείτε να αναπαράγετε χωρίς κόπο ταινίες, εκπομπές, μουσική και φωτογραφίες στη The Terrace άμεσα από το iPhone, το iPad ή το Mac σας.

* Η λειτουργία του AirPlay 2 είναι διαθέσιμη σε όλες τις τηλεοράσεις smart της Samsung του 2020 και μεταγενέστερες.* Τα Apple και AirPlay 2 είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.* Το AirPlay 2 απαιτεί iOS 12.3 ή νεότερη έκδοση ή MacOS 10.14.5 ή νεότερη έκδοση.

SmartThings
Ξεκινήστε μια ταινία στο smartphone σας κατά τη διάρκεια της μετακίνησής σας και μεταφέρετέ την εύκολα στην τηλεόραση Samsung όταν φτάσετε στο σπίτι σας. Είτε Android είτε iOS, η εφαρμογή SmartThing διευκολύνει τη σύνδεση και την απόλαυση.

*Η διαθέσιμη τεχνολογία, λειτουργίες, Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη GUI (Graphic User Interface) και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο υπηρεσιών, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. *Κάθε συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε Wi-Fi ή άλλο ασύρματο δίκτυο.* Πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή SmartThings. *Για διαλειτουργικότητα μέσω SmartThings, όλες οι συσκευές θα πρέπει να είναι καταχωρημένες με έναν μόνο λογαριασμό Samsung. *Ανατρέξτε στη σελίδα https://www.samsung.com/gr/apps/smartthings/ για λεπτομέρειες σχετικά με συμβατές φορητές συσκευές.

Bixby
Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε στη The Terrace. Ο φωνητικός βοηθός Bixby μπορεί να πάει πέρα από τον απλό έλεγχο της The Terrace. Απλά ρωτήστε την.

*Η διαθέσιμη τεχνολογία, λειτουργίες, GUI (Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη) και έξυπνες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο υπηρεσιών, το περιβάλλον δικτύου, τις κινητές συσκευές ή το προϊόν τηλεόρασης και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. *Η πραγματική εμπειρία χρήστη ενδέχεται να διαφέρει.* Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες γλώσσες. *Οι εντολές της Bixby αναγνωρίζουν Αγγλικά (ΗΠΑ/ΗΒ), Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινεζικά και Κορεατικά. Δεν αναγνωρίζονται όλες οι προφορές, οι διάλεκτοι και οι εκφράσεις. *Ο κατάλογος των λειτουργιών που μπορούν να ελέγχονται με φωνητικές εντολές μέσω του Bixby θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Λειτουργικότητα κινητού συμβατή με τη σειρά Samsung Galaxy 8 ή πιο πρόσφατη με λειτουργία Bixby. Απαιτείται σύνδεση με Samsung Account και δίκτυο δεδομένων (Wi-Fi ή σύνδεση internet) για πλήρη λειτουργία των χαρακτηριστικών Bixby.

Ένα καλώδιο, συνδεσιμότητα χωρίς ακαταστασία
Συμπεριλαμβάνεται ο δέκτης HD Base-T
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν ξεχωριστό δέκτη HD Base-T για να συνδέσετε τις εξωτερικές συσκευές σας στην The Terrace: υπάρχει ήδη ενσωματωμένος. Απλά συνδέστε το καλώδιο και είστε έτοιμοι. Το ενσωματωμένο Media Bay παρέχει πρόσθετη υποστήριξη για τα media stick και την προστασία IP55 από βροχή, υγρασία και σκόνη.

* Οι συμβατές συσκευές πρέπει να τοποθετούνται εντός της διαθέσιμης περιοχής εγκατάστασης στο ενσωματωμένο Media Bay (5,5 x 1,0 x 7,9 ίντσες).

Σύνδεση τηλεόρασης με Wi-Fi
Απολαύστε απρόσκοπτα την τηλεόραση σας σε εξωτερικό χώρο με ασύρματη συνδεσιμότητα με τους αγαπημένους παρόχους περιεχομένου, καθώς και Smartphones, soundbar ή άλλες συμβατές συσκευές.

Σύνδεση τηλεόρασης με Bluetooth®
Συνδέστε το smartphone ή το εξωτερικό ηχείο σας στην The Terrace για εκτεταμένη εξωτερική τηλεοπτική και μουσική εμπειρία.

OneRemote που αντέχει στις καιρικές συνθήκες
IP56 Remote Control
Συνδέστε τις εξωτερικές συσκευές σας στην The Terrace και ελέγξτε τες με OneRemote. Διαθέτει επίσης προστασία IP56 από βροχή, υγρασία και σκόνη.

* IP56 (Διαβάθμιση Προστασίας Εισχώρησης): Βαθµοί προστασίας παρεχόµενης από περιβλήµατα (IEC 60529).

Απλή στη χρήση
One Remote Control / Εφαρμογή SmartThings / Smart Hub
Η The Terrace καθιστά την ψηφιακή σας ζωή εύκολη. Το One Remote Control και η εφαρμογή SmartThings σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση και να ελέγχετε τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Smart Hub για εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, περιήγηση στο web και την εξερεύνηση εφαρμογών.

*Κάθε συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη με Wi-Fi ή άλλο ασύρματο δίκτυο. *Πρέπει να πραγματοποιηθεί λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής SmartThings. Ανατρέξτε στη σελίδα https://www.samsung.com/gr/apps/smartthings/ για λεπτομέρειες σχετικά με συμβατές φορητές συσκευές. *Τα πραγματικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του τηλεχειριστηρίου, ενδέχεται να διαφέρουν από την εικόνα που εμφανίζεται. Δείτε τη συλλογή προϊόντων μας. *Για διαλειτουργικότητα μέσω SmartThings, όλες οι συσκευές θα πρέπει να είναι καταχωρημένες με ένα μόνο Samsung Account. *Η διαθέσιμη τεχνολογία, λειτουργίες, Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη GUI (Graphic User Interface) και οι έξυπνες δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο υπηρεσιών, το περιβάλλον δικτύου, τις κινητές συσκευές ή το προϊόν τηλεόρασης και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οθόνη

Μέγεθος οθόνης: 75"
Ανάλυση: 3840 x 2160
Anti Reflection Screen: Μη διαθ.
Βίντεο

Επεξεργαστής εικόνας: Quantum Processor 4K
Adaptive Picture: Ναι
Motion Rate: MR240
PQI (Δείκτης ποιότητας εικόνας): 4400
AI Streaming: Μη διαθ.
HDR (High Dynamic Range): Ναι
AI Upscale: Ναι
HDR 10+: Support
HLG (Hybrid Log Gamma): Ναι
Αντίθεση: Direct Full Array 16x
ΧρώμαColour Volume 100% by Quantum Dot
Dual LED: Μη διαθ.
Billion Colors: Μη διαθ.
Γωνία θέασης: Wide Viewing Angle
Brightness/Color Detection: Brightness/Color Detection
Micro Dimming: Ultimate UHD Dimming Pro
Contrast Enhancer: Ναι
Auto Motion Plus: Ναι
Λειτουργία Film Mode για ταινίες: Ναι
Filmmaker Mode (FMM): Ναι
Ήχος

Dolby Digital Plus: Ναι
Active Voice Amplifier: Μη διαθ.
Dolby 5.1 Decoder: Μη διαθ.
Adaptive SoundAdaptive Sound
Q-Symphony: Μη διαθ.
Dialog Enhancement: Ναι
Audio Pre-selection Descriptor: Μη διαθ.
Ισχύς εξόδου (RMS): 20W
Τύπος ηχείου: 2CH
Woofer: Μη διαθ.
Multiroom Link: Ναι
Υπηρεσία Smart

Samsung SMART TV: Smart
Operating System: Tizen™
Bixby: US English, UK English, India English, Korean, French, German, Italian, Spanish (features vary by language)
Φωνητική διάδραση: Ναι
Far-Field Voice Interaction: Μη διαθ.
Multi Voice Assistant: Ναι (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
Google Assistant Built-in: Μη διαθ.
Συμβατό με Google Assistant: Ναι (GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE only)
Συμβατό με Alexa: Ναι (GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE only)
TV Plus: Ναι (GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH only)
Πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου: Ναι
Υποστήριξη εφαρμογής SmartThings: Ναι
SmartThings: Ναι
Γενικός οδηγός: Ναι (GB/FR/DE/IT/ES only)
Συλλογή φωτογραφιών: Ναι
Smart Feature

TV προς κινητή συσκευή - Κατοπτρισμός: Ναι
Κινητή συσκευή προς TV - Κατοπτρισμός, DLNA: Ναι
NFC on TV: Μη διαθ.
Tap View: Ναι
Digital Butler: Ναι
Multi-View: Ναι
Sound Wall: Ναι
Personal Screen: Μη διαθ.
Remote Access: Ναι
Camera Support: Μη διαθ.
360 Video Player: Ναι
WiFi Direct: Ναι
Τηλεοπτικός ήχος προς κινητό: Ναι
Sound Mirroring (Αναμετάδοση ήχου): Ναι
Ambience: Ambient Mode+
Δέκτης/Μετάδοση

Ψηφιακή εκπομπή: DVB-T2CS2
Αναλογικός δέκτης: Ναι
CI (Kοινή διεπαφή): CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT only
Μετάδοση Δεδομένων: HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,ES,CZ,SK)/HbbTV 1.5(AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(IE)
Συνδεσιμότητα

HDMI: 3
USB: 1
Είσοδος Component (Y/Pb/Pr): Μη διαθ.
Είσοδος Composite (AV): Μη διαθ.
Ethernet (LAN): Ναι
Έξοδος ψηφιακού ήχου (Οπτική): 1
Είσοδος RF (Επίγεια / Είσοδος καλωδιακής / Είσοδος δορυφορικής): 1/1(Common Use for Terrestrial)/2
Ex-Link (RS-232C): Μη διαθ.
Υποδοχή CI: 1
HDMI A / Υποστήριξη καν. επιστροφής: Ναι
eARC: Ναι
HDMI Quick Switch: Ναι
Ενσωματωμένο ασύρματο LAN: Ναι (WiFi5)
Bluetooth: Ναι (BT4.2)
Anynet+ (HDMI-CEC): Ναι
Σχεδιασμός

Σχεδιασμός: Solid Metal Design
Τύπος πλαισίου: SNB
Λεπτός τύπος: Normal
Χρώμα πρόσοψης: TITAN BLACK
Τύπος βάσης: NONE
Χρώμα βάσης-
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Décor Mode: Μη διαθ.
Ανίχνευση Κίνησης (Πλαίσιο): Μη διαθ.
Portrait Mode: Μη διαθ.
Instant On: Ναι
Ultra Clean View: Μη διαθ.
Digital Clean View: Ναι
Αυτόματη αναζήτηση καναλιών: Ναι
Ειδικοί υπότιτλοι (Επικεφαλίδα): Ναι
Connect Share™ (HDD): Ναι
ConnectShare™ (USB 2.0): Ναι
Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων EPG: Ναι
Προηγμένη λειτουργία εγγραφής βίντεο PVR: Μη διαθ.
Λειτουργία Game Mode για παιχνίδια: Ναι (Auto Game Mode (ALLM), Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Surround Sound, 4K@120Hz (HDMI Port 1))
Freesync: Μη διαθ.
G-SYNC: Μη διαθ.
IP Control: Ναι
Γλώσσες μενού οθόνης: 27 European Languages + Russian(only when connecting to Network in EE,LV,LT)
Ενσωματωμένο BT HID: Ναι
Υποστήριξη USB HID: Ναι
Teletext (TTX): Ναι
Ρύθμιση Αλλαγής Ώρας: Μη διαθ.
Τεχνολογία V-Chip: Μη διαθ.
Υποστήριξη IPv6: Ναι
Προσβασιμότητα

Accessibility - Learn TV Remote / Learn Menu Screen: UK English, French, Spanish
Accessibility - Others: Enlgarge / High Contrast / Multi-output Audio / SeeColors / Color Inversion / Grayscale / Sign Language Zoom / Slow Button Repeat / Auto Detection for Sign Language Zoom Area
Power & Eco Solution

Αισθητήρας Eco: Ναι
Παροχή ρεύματος: AC220-240V 50/60Hz
Κατανάλωση ρεύματος (Μέγ.): 600 W
Κλάση ενεργειακής απόδοσης: F
Κατανάλωση ρεύματος (Κατάσταση αναμονής): 0.50 W
Κατανάλωση ρεύματος (Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας): Μη διαθ.
Κατανάλωση ρεύματος (Τυπική): 171 W
Αυτόματη απενεργοποίηση: Ναι
Διαστάσεις

Συσκευασία (ΠxΥxΒ): 1859 x 1141 x 215 mm
Καθορισμένο μέγεθος με βάση (ΠxΥxΒ): Μη διαθ.
Καθορισμένο μέγεθος χωρίς βάση (ΠxΥxΒ): 1692.0 x 981.6 x 59.8 mm
Βάση (κανονικό) (ΠxΒ): Μη διαθ.
Βάση (ελάχιστο) (ΠxΒ): Μη διαθ.
Βάρος

Βάρος συσκευασίας: 63.4 kg
Βάρος συσκευής με βάση: Μη διαθ.
Βάρος συσκευής χωρίς βάση :50.3 kg
Εξαρτήματα

Μοντέλο τηλεχειριστηρίου: TM2095A
Μπαταρίες (για το τηλεχειριστήριο): Ναι
Samsung Smart Control (Περιλαμβάνεται): Ναι
Επιτοίχια Βάση No Gap Wall-Mount: Μη διαθ.
Optional Stand Support (Y20 Studio): Μη διαθ.
Προαιρετική υποστήριξη One Connect Cable: Μη διαθ.
Bάση τοίχου Vesa Υποστηρίζεται: Ναι
Προσαρμόσιμο Πλαίσιο (The Frame) Υποστηρίζεται: Μη διαθ.
Εγχειρίδιο χρήσης: Ναι
Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσης: Ναι
Καλώδια ANT: Μη διαθ.
Καλώδιο τροφοδοσίας: Ναι
Καλώδιο HDMI: Μη διαθ.
Γενικά
VESA Mount400 x 400 mm
Εικόνα
HDR TypeHDR10, HDR10+
Διαγώνιος75 "
Ευκρίνεια4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης120 Hz
Τύπος PanelQLED
Ήχος
ΚανάλιαStereo
Ισχύς20 W
Πρότυπα ΉχουDolby Digital Plus
Δυνατότητες & Λειτουργίες
ΔέκτηςDVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media PlayerΝαι
Φωνητικές ΕντολέςΝαι
Smart Δυνατότητες
NetflixΝαι
YouTubeΝαι
ΛογισμικόTizen
Smart AssistantBixby
Ενσύρματες Συνδέσεις
HDMI3
USB1
EthernetΝαι
Digital Audio OpticalΝαι
Ασύρματες Συνδέσεις
Wi-FiΝαι
BluetoothΝαι
Screen MirroringΝαι
Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)
Ύψος Χ Πλάτος Χ Πάχος981,6 x 1692 x 59,8 mm
Εγγύηση
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας2 ΕΤΗ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Ετικέτες: Samsung , QE75LST7TCUXXH , The Terrace , QLED , 4K , Smart TV , 75"